PORTOFOLIU

ECO ofera o gama foarte larga de produse si servicii, din care puteti alege, astfel incat fiecare dintre dumneavoastra sa beneficieze de tot ce este mai bun. Puteti simti performantele inegalabile oferite de caldura si protectie, tehnica si inovatie, clasic si modern. Si ce este mai important… este ca ne adaptam cerintelor fiecarui client. 

 Compania noastra a fost preferata de numerosi parteneri in realizarea lucrarilor de constructii ce necesitau o complexitate ridicata. ECO a reusit in decursul acestor ani sa-si creeze un nume prin ridicarea standardului de calitate dar si prin seriozitatea cu care a tratat toate comenzile venite atat disnpre persoane fizice cat si dinspre persoane juridice.

CERE SFATUL UNUI SPECIALIST ECO

Ai  un proiect? Trimite-ne o schita a proiectului tau si un specialist ECO te va contacta si iti va propune un pret

FERESTRE TERMOIZOLANTE

Ferestre si sisteme de ferestre cu geam termopan sau tripan

Parteneriatele cu producătorul de profile VEKA precum și cu producătorul de sticlă Saint-Gobain Glass, certifică nivelul înalt de calitate al ferestrelor produse.

GLAFURI

Glafurile (pervazurile) sunt accesorii pentru ferestrele cu geam termoizolant și sunt de 2 tipuri:

Glafuri de interior - sunt fabricate din PVC și au rolul de a proteja peretele.
Glafuri de exterior - sunt fabricate din aluminiu și au rolul de a proteja zidul împotriva intemperiilor

SISTEME DE UMBRIRE

RULOURI. OBLOANE. Protecție împotriva razelor UV, intemperiilor și zgomotului 

Atât pentru locuințele individuale cât și pentru cele administrative, rulourile din PVC reprezintă o bună alegere datorită incontestabilității calității ale acestora: izolare termică dar și izolare fonică.

PLASE ANTIINSECTE

Acestea se pot instala pe orice fel de tâmplărie, nouă sau veche, din aluminiu, PVC sau lemn

Plasele de insecte reprezintă modul ideal să savurați liniștiți și fără deranj serile calde, într-un spațiu bine aerisit, protejați perfect de zgomotul și înțepăturile insectelor. 

USI

Ușa reprezintă cartea de vizită a fiecărei case și ne oferă o primă impresie asupra locatiei.

O usa trebuie sa corespunda necesităților dumneavoastră, de aceea în afară de aspectul ei, simplă sau grandioasă, colorată sau sobră, să fie completat de durabilitate și rezistență.

ACCESORII

Accesorii pentru ferestre si usi cu geam termopan sau tripan

Acesoriile au mai multe roluri, unul estetic/functionalitate sau de siguranță. Ele pot conține diferite tipuri de materiale, putându-se ajunge ușor la varianta optimă preferată de client

Toate drepturile rezervate FereastraECO  © 2018 S.C. ECOSTRUCTURI S.R.L. Sisteme de ferestre si usi.