Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare pentru website-ul www.fereastraeco.ro

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITIȚI ȘI SĂ ACCEPTAȚI ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎN TOTALITATE. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEȚI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII.


ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

S.C.ECOSTRUCTURI SRL nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web. Vizitarea și accesarea de către utilizatori și de către orice persoană a site-ului se poate face numai numai ca vizitator.


NEANGAJAREA RASPUNDERII

S.C.ECOSTRUCTURI SRL nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material  prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si sunt considerate ca fiind utile.


REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest website o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest sit sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

Furnizarea de date și informații

Completarea formularelor de cerere de oferta sau contact de către utilizatorii site-ului atrage obligația acestora de a furniza date și informații complete, exacte, actuale și reale despre aceștia, respectiv: numele și prenumele,adresă de reședința/domiciliu, adresă de e-mail, numărul de telefon. Citeste POLITICA DE CONFINDENTIALITATE

Orice persoană care uploadeaza și/sau expediază orice mod informație pe site-ul www.fereastraeco.ro, inclusiv fotografii și imagini grafice, ori către S.C.ECOSTRUCTURI SRL folosind formularele disponibile pe website își asumă obligația de a nu prejudicia în nici un mod drepturile de orice natură pe care o terță persoană le-ar putea invoca în legătură cu materialele și informațiile transmise.


Este interzisă folosirea software-ului pus la dispozitie pe website-ul fereastraeco.ro pentru a trimite materiale care încalcă ori prejudiciază în orice mod drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu conținut obscen, materiale defăimătoare sau jignitoare, materiale având un conținut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care conțin viruși, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea funcționării site-ului ori a serviciului ori la deteriorarea în orice mod a datelor și informațiilor de pe site ori oferite de acesta.

Acest software este pus la dispozitia utilizatorilor pentru a facilita trimiterea datelor-parametrilor unui produs pentru care se doreste o oferta de pret si ar fi dificil de comunicat telefonic. Limitarile impuse nu trebuie ocolite pentru a putea garanta functionarea serviciilor prezente pe acest website.


Este interzisă, de asemenea, utilizarea de către utilizatori a oricăror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea funcționării site-ului ori serviciului sau la împiedicarea ori tulburarea în orice mod acestora.


Furnizarea de către utilizatori a oricăror date și informații false este interzisă, iar răspunderea în acest caz aparține respectivilor utilizatori. Utilizatorii site-ului își asumă obligația de a completa, preciza sau actualiza informațiile ori de câte ori acest lucru se impune sau le este solicitat. Prin simplă lor înregistrare drept utilizatori ori vizitatori, persoanele respective accepta că  S.C.ECOSTRUCTURI SRL să utilizeze și să prelucreze datele personale transmise către site sau/și către S.C.ECOSTRUCTURI SRL în scopul înregistrării pe site-ul www.fereastraeco.ro. 

să utilizeze și să prelucreze datele personale transmise către site sau/și către S.C.ECOSTRUCTURI SRL în scopul înregistrării pe site-ul www.fereastraeco.ro.LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

S.C.ECOSTRUCTURI SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.


INCHEIEREA ACORDULUI

S.C.ECOSTRUCTURI SRL isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.


IMPORTANT !


S.C.ECOSTRUCTURI SRL isi rezerva dreptul de a refuza calculul unei cereri de oferta de pret daca utilizatorul a furnizat date incomplete sau incorecte. Furnizarea de date corecte ramane exclusiv in grija utilizatorului care aplica pe un formular de cerere oferta sau contact. In cazul in care folosirea unui formular este imposibila datorita unei defectiuni sau limitari tehnologice(dispozitive mobile cu software incompatibil, sau invechit) utilizatorul poate folosi serviciul email oferit pe website si sa ceara sa fie contactat de un operator FereastraECO la un numar de telefon specificat.

Toate drepturile rezervate FereastraECO  © 2018 S.C. ECOSTRUCTURI S.R.L. Sisteme de ferestre si usi.